13.9.13

Col.laboracions (2013): Unicef Catalunya #aranopodemparar #8motius

Aquest estiu he estat col.laborant amb aquesta campanya d'UNICEF que dura fins el Novembre. La campanya explica la importància de l'Ajuda Oficial al Desenvolupament en la prevenció de la mortalitat infantil.

Hem mogut els hashtags #aranopodemparar i #8motius principalment a Twitter drant els mesos d'estiu i realment hem anat pujant de persones que anaven signant. Ha anar força bé.


8 motius pels quals l'AOD no pot parar


Suma't tu també a la nostra iniciativa Ara no podem parar perquè et preocupa que els enormes èxits assolits en la lluita contra la mortalitat infantil es vegin compromesos per l'enorme reducció de l'Ajuda Oficial al Desenvolupament.
Entra i signa ara: http://www.unicef.es/cat/aranopodemparar/8motius 
M'agradaria demanar-te que, si us plau, comparteixis aquests motius a les xarxes socials o via correu electrònic. Com més soroll fem amb aquest tema, més força aconseguirem perquè l'AOD no pari.

GRÀCIES!


Guiomar Todó -COORDINADORA UNICEF COMITÉ CATALUÑA

"Mar ha colaborado con UNICEF Comité Cataluña impulsando la campaña on line de recogida de firmas #aranopodemparar. Gracias a su dominio de las redes sociales -twiter en este caso-, a su tesón y a su profesionalidad, hemos duplicado los resultados esperados. Mar es una mujer comprometida y constante, que sigue sus proyectos hasta el final. Gracias por haber contribuido a la misión de UNICEF"

No comments: